I alle år har Ørskog Sparebank hatt tilgjengelig valuta og sedler i kasseekspedisjonen. Nye forbruksmønster og reduserte behov fra kundene våre har betydd at vi må gjøre endringer i bankens tjenestetilbud:

Innskudds- og uttaksautomat:

Du kan fortsatt sette inn sedler og mynt på kontoer i Ørskog Sparebank ved å bruke bankens innskudds- og uttaksautomat som står i bankens lobby. Denne er åpen 24 timer i døgnet. Om du har behov for hjelp eller har spørsmål knyttet til bruken så er det bare å ta kontakt med en av våre rådgivere, så vil vi hjelpe deg.

Kjøp av myntruller:

Vi tilbyr fortsatt salg av myntruller til kr. 10,- pr. rull. Ta kontakt i ekspedisjonen.

Betaling av faktura:

Vi kommer ikke til å legge ned skranken, så du er fremdeles hjertelig velkommen til å ta turen innom banken for å få hjelp med fakturaspørsmål, overføringer og andre spørsmål du måtte ha.

Tømming av sparegriser:

Vi i banken synes det er stas med barn som er flinke å spare. Ta kontakt med ekspedisjonen så får barnet bli med i hvelvet, bruke en gammeldags myntteller – og får en flott sparepremie etterpå.

Valuta:

Basert på lavere etterspørsel fra kundene etter valuta så har banken besluttet å ikke tilby kjøp og salg av valuta. Skal du ut å reise vil vi anbefale å benytte minibank på flyplassen, der du normalt vil få tilgang på EURO og andre valutaer.

Spesielle behov:

Ørskog Sparebank er en løsningsorientert bank og vi strekker oss langt for å ha fornøyde kunder. Ikke vær redd for å ta kontakt med oss om du har spørsmål eller trenger hjelp.