Hos oss får du enkelt en steinsikker og god avkastning på pengene dine. Vi er en solid sparebank på Sunnmøre med en snart 170 år lang historie. Vi har passet godt på sparepenger gjennom generasjoner, og hos oss skal du vite at pengene dine er trygge.

Har du over kr. 1 million på konto tilbyr vi nå p.t. 1,15% rente på Særvilkår Premium. Dette er en av
markedets beste innskuddsrenter med 31 dagers oppsigelsesfrist.

Kontoen må til enhver tid ha inneståande 1 million kroner for å oppnå vilkårene. 
Kontoen er begrenset oppad til 10 millioner. Ved uttak er summen minimum 50.000,-
Vi gjør oppmerksom på at innskuddet ikke er tilgjengeleg i oppsigelsestiden. Treng du allikevel pengene frigjort i oppsigelsestiden må du betale et uttaksgebyr på 1% av uttaksbeløpet. Du kan fortløpende gjøre innskudd på kontoen. Du kan altså ikke disponere kontoen i nettbanken, men vi hjelper til med å etablere innsyn på konto via nett- og mobilbank om du ønsker.

Om du har over kr. 100.000,- du vil plassere, og er opptatt av forutsigbarhet så kan fastrenteinnskudd være noe for deg. Da er pengene låst i 1 år, og du får p.t. 1,20 % rente på innskuddet ditt.
Du binder pengene for 12 måneder, og i denne perioden mottar du den garanterte renten. Minste beløp for å gjøre en avtale om fastrenteinnskudd er kr 100.000. Pengene blir sperret for både uttak og innskudd i løpet av perioden. Opptjente renter godskrives kontoen når utløpsdatoen er passert. Vi vil kontakte deg før avtalen utløper og gjøre avtale om hvordan du vil plassere penger videre.

Om du ønsker hjelp eller har flere spørsmål?

Ring oss på 70 27 35 50 eller send e-post til
post@orskogsparebank.no