Haustferien nærmar seg og mange nyttar denne tida til å reise bort - anten det er på hytta eller på ferie til utlandet. Koronareglane kan endrast raskt og vi tilrår deg derfor å vere oppdatert på kva reglar som er gjeldande.

 

Skal du på hytta i haustferien er det lurt å sjekke kommunen si nettside før du reiser - ettersom det kan vere lokale tiltak. Har du bestilt ein tur til utlandet bør du sjekke koronasertifikatet ditt, kontrollere at passet ditt ikkje har gått ut på dato og setje deg inn i kva restriksjonar som gjeld for det landet du skal besøke.


Uansett kor du skulle ende opp - med ei reiseforsikring i lomma kan du ta livet med ro.

  • Reis trygt verda rundt. Eika sine reiseforsikringar gjeld både ferie- og jobbreiser på inntil 77 dagar – uansett kvar du er på tur.
  • Ver forsikra når du reiser heimanfrå. Visste du at reiseforsikringa gjeld så fort du forlèt eigedomen din?
  • Ikkje lat uventa hendingar øydeleggja ferien. Det er ergerleg dersom nokon stel lommeboka di på restaurant eller du vrikkar foten på fjelltur. Heldigvis dekkjer reiseforsikringa både dei tapte pengane og turen til legevakta.
  • Få pengane tilbake viss du må avbestilla turen. Blir du eller nokon i den nærmaste familien ramma av akutt sjukdom, kan du avbestilla turen og få pengane tilbake. Alt du treng å gjere er å skaffa legeattest.
  • Åleine ved bagasjebandet? Null problem. Det er berre å handla inn det du måtte trenge av nødvendige toalettartiklar, undertøy og klede. Forsikringa dekkjer heldigvis forseinka reisegods ved utreise.

 

Er du usikker på kva forsikring du treng?

Kontakt oss – vi hjelper deg gjerne. 

Forsikringa har dessutan uavgrensa avbestillingsforsikring og reisegods. Derfor er ho òg perfekt for deg som reiser på tur med heile familien.

Sjekk pris og kjøp reiseforsikring her